Leuke cadeaus voor Valentijnsdag

Valentijnsdag komt er bijna aan. Heb je geen idee wat je cadeau moet geven? Lees dan snel verder. In dit artikel lees je een aantal leuke cadeaus om je geliefde mee te verrassen.

Boek een fotoshoot

Een erg romantisch cadeau is een fotoshoot. Je kunt speciale fotoshoots boeken met het thema romantiek. Door een fotoshoot leg je jullie liefde letterlijk vast. Zo kan je altijd terugkijken naar de foto’s. Zorg dat je een fotoshoot boekt waar je genoeg tijd hebt. Zo kan je ook tussendoor een andere outfit aantrekken. Wil je jouw partner extra verwennen? Boek dan ook iemand die het haar en/of de visagie van je partner doet. Zo weet je zeker dat je partner vol zelfvertrouwen de fotoshoot in gaat. Dat zorgt voor extra mooie foto’s. 

Ga uit eten

Een ander romantisch cadeau is een avondje dineren. Kies een bijzonder restaurant of een restaurant waar jullie nog nooit hebben gegeten. Of ga naar het restaurant waar jullie je eerste date hadden. Een erg speciaal restaurant is een restaurant waar je in het donker kan eten. Doordat het donker is zijn je zintuigen -zoals het smaakzintuig- veel sterker. Hierdoor zorgt het voor een unieke ervaring. Probeer ook eens een nieuwe keuken, zoals Zuid-Afrikaans, Portugees of Iraans. 

Ga een weekendje weg

Als je een groter cadeau wilt geven is een weekendje weg leuk om cadeau te geven. Je kunt kiezen voor een overnachting of voor meerdere overnachtingen. Wil je het als verrassing geven? Kies dan voor maximaal twee overnachtingen. Hierdoor hoeft je partner geen vrij te nemen van zijn/haar werk. Een weekendje weg in Nederland is bijvoorbeeld leuk in Amsterdam, Eindhoven of Utrecht. Wil je het combineren met een bezoek aan een pretpark? Boek dan een weekendje weg naar Biddinghuizen en bezoek Walibi. Of ga een weekendje weg naar Kaatsheuvel en bezoek de Efteling. Wil je naar het buitenland? Dan kan je het beste kiezen voor een land in Europa, zodat je niet te veel tijd kwijt bent aan het reizen. Een stedentrip naar Parijs is goed te combineren met een bezoek aan Disneyland Parijs. Andere leuke Europese bestemmingen zijn bijvoorbeeld Londen, Praag en Barcelona.

Persoonlijk cadeau

Is je budget niet zo groot? Geen probleem. Er zijn ook veel persoonlijke cadeaus om te geven, die niet veel geld kosten. Je kunt tegenwoordig veel producten personaliseren met bijvoorbeeld een foto, zoals iPhone hoesjes en Samsung hoesjes. Andere producten die je kunt bedrukken zijn bijvoorbeeld dekens, kussens, mokken en borden. Kies je toch voor de fotoshoot? Dan is het ook leuk om later een product te laten maken met de leukste foto van de fotoshoot.

Kom je er echt niet uit? Vraag je partner dan wat hij/zij zou willen krijgen. Zo weet je zeker dat hij/zij blij is met het cadeau. Een cadeaubon is ook nog een optie.

Plaats een reactie