Jouw telefoon altijd voorzien van een volle batterij

Met jouw telefoon ben je altijd bereikbaar. Waar je ook bent, jouw vrienden en familie kunnen jouw bereiken. Als je de smartphone gedurende de dag veel gebruikt, zal dit echter ook veel batterij kosten. De kans is daarom groot dat je binnen een korte tijd weer op moet laden. Je hebt hiervoor echter wel een geschikte draadloze oplader voor nodig. Ieder model telefoon heeft daarbij zijn eigen opladers, waardoor het goed opletten is welke je aanschaft. Maar welke mogelijkheden zijn er dan precies? En waar kun je eventueel nog meer naar kijken om jouw telefoon weer te voorzien van een volle batterij?

De verschillende kabels voor ieder model telefoon

Bij de oplader is het als eerste belangrijk dat je weet welke op jouw telefoon past. De oudere modellen zijn vaak voorzien van een micro-USB, terwijl de nieuwe modellen een USB-C aansluiting hebben. Daarnaast hebben iPhones weer een lightning kabel nodig. Door dit vooraf vast te stellen, voorkom je dat je niet de juiste aansluiting hebt en alsnog geen volle batterij krijgt bij jouw telefoon. Ook is het verstandig om te kijken of je uitsluitend een kabel nodig hebt, of dat je hier ook een blokje voor in het stopcontact bij aan moet schaffen. Zo heb je alles in handen voor wanneer jij jouw telefoon de volgende keer op moet laden.  

Kleuren en materialen van de oplaadkabels

De verschillende oplaadkabels zijn in een groot aantal varianten te verkrijgen. Niet alleen kun je namelijk op basis van de aansluiting een keuze maken, ook de uitvoering ervan kan aan jouw wensen aansluiten. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende kleurmogelijkheden. Effen kleuren, fellere kleuren en zelfs volledige prints zijn mogelijk voor jouw oplaadkabel. Daarnaast kunnen de materialen zorgen voor meer stevigheid, voor wanneer je de kabel iedere dag meeneemt naar school of werk. Door ook hierbij goed te bekijken wat je nodig hebt, zorg je ervoor dat de kabel volledig bij de situatie past en je voor langere dag met de oplaadkabel kunt doen en je er ook veel plezier aan kunt behalen. 

Draadloos opladen voor meer gemakken

Tegenwoordig hebben ook steeds meer smartphones de mogelijk om draadloos op te laden. Niet alleen is dit handig wanneer je je telefoon voor langere tijd niet nodig hebt, ook kan het jou een volle batterij geven als de oplaadpoort niet meer werkt. Een draadloze oplader is daarom ook te verkrijgen bij Smartphonehoesjes. Deze oplader hoef je alleen maar in het stopcontact te steken, waarna je jouw telefoon erop legt. Door goed op te letten of deze oplader ook kan snelladen, heb je binnen een korte tijd een volle batterij en ben je weer bereikbaar voor de mensen in jouw omgeving. De gemakken van een draadloze oplader zijn direct merkbaar bij gebruik.